LA CASA MIA KAPELLEN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 141 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Casa Mia Kapellen. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 1:13 Bestelling is nooit geleverd maar wel betaald
13 jun 2024 om 0:28 Top
10 jun 2024 om 20:21 Net geen twee uur moeten wachten, frieten waren helemaal plat, hebben we zelf terug moeten bakken om eetbaar te zijn, sorry geen aanrader.
9 jun 2024 om 21:29 3 uur moeten wachten op ons eten
9 jun 2024 om 21:11 Om 19h besteld om 21h nog niets ontvangen. Restaurant verschillende keren proberen bellen, niemand neemt op.
9 jun 2024 om 20:28 Geen eten ontvangen.
27 mei 2024 om 9:50 Op etenstijd besteld, stond normaal levertijd 70 min. Maar na 40 min stond men al voor de deur. Heb wel de indruk dat de opmerking niet gelezen wordt. Bel is kapot had gsmnr vermeld maar toch belde de bezorger aan. Had hem wel in het oog gehouden.
20 mei 2024 om 20:05 We hebben het nog niet gekregen wij staan nog te wachten na 2u
20 mei 2024 om 19:41 Wij hebben besteld om 17.38 en het is nu 19.39 en hebben ons eten nog niet gekregen. !!!!!! Hebben wel al een mail gekregen voor de beoordeling de beoordeling vroeg hoelang we moesten wachten, de Max is 90 min en daar zitten we al ver over!!!
13 mei 2024 om 8:54 Bestelling is nooit geleverd tot 01:00 gewacht !!!! En is wel betaald
12 mei 2024 om 18:22 Ik had beschimmelde chocomouse gekregen
9 mei 2024 om 1:29 Ik heb mijn bestelling nooit aangekregen, maar wel betaald